Uživatelské nástroje

Nástroje pro tento web


olympic-diskografie-ep-sp
Rokk.č.Název
19640 13 165Adresát neznámý / Roň slzy
19640 13 166Oh Boy / Hey Paula
19640231 Oh, Boy / Hey Paula / That's All You Gotta Do / Orange Blossom Special
19640 13 168Sweet Little Sixteen / Saeled With A Kiss
19640 13 170That's All You Gotta Do / Orange Blossom Special
19640 13 553Espado
19644 50 462Olympic Rock / Hully Gully (Amiga)
19644 50 476Pickwick Tea / Bingo (Amiga)
19650 13 816Čaj pana Pickwicka / Olympic Rock
19650 13 817Memphis, Tennessee / Rave On
196533614 Memphis, Tennessee / Rave On / Olympic Rock / Pickwick Tea
19650 13 825Hvězda na vrbě
19650 13 828Trezor
19650 13 829Fůra chyb / Lyrická ze Středních Čech
19650 13 834Měsíc / Podzimní nálada
19650 13 847Mary / Nebuďte kůzlata
19650 13 857Dej mi víc své lásky
19660 13 671Never Mind (Artia)
19661 13 0153Bloud král / Zahoď lásku
19660286 Smutný holič z Liverpoolu / Smutné ráno / Tak už to nejde dál / Vzpomínka plíživá
196633638 Mary / The Story Of Bass Guitar / O'Darling, lieb mich mehr / Cinderella (Artia)
19671 43 0303Snad jsem to zavinil já / Želva
19671 43 0357Dej mi klín na oči unavený / Nejím a nespím
19681 43 0520Krásná neznámá
19681 43 0561Z bílé černou / Zbytečná holka
19691 43 0861Pták Rosomák / Svatojánský Happening
19691 43 0860Kufr / Anděl
19692329 M Story Of a Wonder / I'm Stupid / Midsummer Night / Pohreb sue vlastni duse (Vega)
19701 43 0948Dynamit / Otázky
19701 43 1020Strejček Jonatán / Sluneční píseň
19711 43 1135Čarodějka / Aeroplán
19711 43 1155Strážce majáku / Inzerát
19711 43 1186Agáta / Planetář
19711 43 1227Tony / Závody lodí
19711 43 1247Měsíc / Detektiv
19721 43 1252Když Lola pila pátý drink / Hedy
19721 43 1262Co tě napadá / Dobré ráno
19721 43 1359Kroky / Lhář
19731 43 1480Prý
19731 43 1483Únos / Gramofon
19731 43 1504Don Quijote de La Mancha
19731 43 1530Slzy tvý mámy / Vrať mi moji hořkou lásku
19731 43 1546Nebe nad hlavou
19731 43 1605Slunce / Jdou, děti, jdou
19741 43 1652Klára / Už je jí líp
19741 43 1686Samá voda, přihořívá / Už je čas
19741 43 1717Já tam byl / Poslouchej mou píseň
19751 43 1786Pojď blíž, pojď k nám / Mám chuť žít
19751 43 1840Hůl
19751 43 1884To znáš / Zázračný lék
19751 43 1916Na to znamení stůj / Až se zítra probudíš
19761 43 1948Nehoda / U přepážky č. 306
19761 43 1990On
19761 43 2004Černovláska / Dva klauni
19771 43 2106Mám rád chvíle, kdy se něco děje / Nech to být
19771 43 2123Ďábel Bumb / Létání
19781 43 2209Máš ráda déšť / Nezapomeň
19781 43 2226Ty slzy dávno vpila tráva / Sprcha
19791 43 2274Hrál / Ze života hmyzu
19791 43 2327Dědečkův duch / Nejsem sám
19801133 0575 Rip It Up / Johny B.Goode / Rock and Roll Music / Blue Suede Shoes
19801 43 2391Osmý den
19801 43 2427Osmý den / Vlak, co nikde nestaví
19811 43 2486Jasná zpráva
19811 43 2498Jasná zpráva / Já je znám
19811 43 2528Okno mé lásky /
19821 43 2556Vzdálenosti (Země) / Strom
19821 43 2603Blíženci / Nic víc
19831 43 2684Dynamit / Slzy tvý mámy
19831 43 2703Nikdo nejsme akorát / Dnes už ne
19831 43 2787Láska trojdenní / Ten den
19841 43 2901Bon soir mademoiselle Paris / Strejček Jonatán
19841 43 2917Už je po... / Jen jedenkrát
19851 43 2984Volný pád / Je to tvá vina
19851 43 3044Co je vůbec v nás / Jako zamlada
19851 43 3126Kanagom / Žárlíš
19861 43 3207Jako tele na vrata / Já se oholím
19861 43 3305Hry a slzy / Je to tak samozřejmý
19871 43 3386Počkej až / Proč zrovna ty
1988110083-7311Když ti svítí zelená / Naděje dvou
1988110164-7311Každej chvilku tahá pilku
1988110176-7311Každej chvilku tahá pilku / Inkoustová tečka
1989110281-7311
1990110423-7311Stejskání / Back To Love (pro Hifiklub Mimoň)
1990110447-7311Smečka psů / Stejskání
1990110472-7311Slzy tvý mámy - volíme svobodu a demokracii)
199211 0536-7311Záření / Nuda na zemi
1999J 10052-8Děťátko
olympic-diskografie-ep-sp.txt · Poslední úprava: 2012/03/18 22:13 (upraveno mimo DokuWiki)